Web Analytics

Goede manicure behandeling

Goede manicure behandeling

 

Je handjes hebben best veel te verwerken. Daarom is het fijn om jouw handen af en toe te verwennen met een fijne manicure. Bovendien is het leuk wanneer uw nagels er goed stralen. Een bezoek aan onze salon is altijd een zeer goed idee. hebt u er ook zin in?

Een manicure is de behandeling aan jou handen en hoofdzakelijk van jouw nagels. Ook degene die de handeling werkgerelateerd uitvoert, wordt een manicure genoemd.

Wat doet een manicure?
Je handhuid wordt relaxt en ontspannen door hete hand baden en vochtige middelen. Bij jou nageltjes word de nagelriem naar achter geduwd en de nagels in een mooie model gevijld. Dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden weggehaald. De nagelriem wordt bevochtigd met  nagel riem olie.

Naar keuze kunnen er kunstnagels of gelnagels op de natuurlijke nagels geplakt worden of jouw eigen nagels kunnen worden gelakt. Dit kan met zoveel  originaliteit en aandacht uitgevoerd worden zodat het ontpopt tot een kunstvorm.


Een manicure is meestal de kers op de taart van een mooi uiterlijk. Je nagels zullen gevijld – test dat zelf maar een keer, dat lukt bijna nooit goed. Daarnaast worden je nagelriemen verzorgd, je handen gescrubd en lichtjes gemasseerd. Uiteraard krijgen jouw nagels de door jou gewenste kleur nagel lak. 

Elke dag gebruiken wij mensen onze handjes voor diverse taken.  Kleine beschadigingen, droge huid, en slappe nagels komen dan ook vaak voor. En dit terwijl uw handen en nagels uw visitekaartje zijn. 

 

manicure

Link toevoegen

Link toevoegen